Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرفتن استعلام خلافی باعث می شود تا علاوه بر جلوگیری از انباشته شدن مبالغ جریمه، در صورتی که پلیس جلوی خودروی شما را برای بررسی مدارک می گیرد، مانع از انتقال آن به پارکینگ می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیش از 300 نوع تخلف و جریمه در سامانه راهنمایی و رانندگی تعریف شده است. برای گرفتن خلافی از طریق پیامک باید مبلغ حدود 350 تومان و از طریق اپلیکیشن‌ها حدود 5 هزار تومان بپردازید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای کسی که خلافی 20 هزار تومانی دارد، پرداخت این مبلغ کمی جالب به نظر نمی‌رسد. اگر بخواهید از طریق پلیس+10 هم اقدام کرد که 30 هزار تومان باید پرداخت. در این موقعیت، مالکان خودور از خود می‌پرسند که آیا راهی وجود دارد که هیچ مبلغی را نیاز نباشد که پرداخت کرد؟ بله و آن استفاده از سایت راهور است. روشی که به عنوان یکی از مطمئن‌ترین روش‌ها معرفی می‌شود. در ادامه این مطلب چگونگی استعلام و پرداخت خلافی بدون پرداخت هزینه‌ای اضافه تر را برای شما نوشته‌ایم.

خلافی خودرو چیست و چه جریمه‌ای برای آن در نظر گرفته شده است؟

خلافی چیزی نیست که کسی با آن آشنا نباشد و نداند که چیست؛ اما عده‌ای هنوز فکر می‌کنند که تخلف فقط محدود به چند مورد می‌شود. در صورتی که بیش از 300 نوع تخلف و جریمه در سامانه راهنمایی و رانندگی تعریف شده است. هرچند که بعضی از آن‌ها مربوط به جاده‌ها یا خودروهای مخصوص از جمله سنگین یا باربری هستند؛ اما به هر حال، باید همه آن ها را در نظر گرفت.

تعدادی از مهم‌ترین جریمه‌های رانندگی و مبلغ جریمه آن‌ها به صورت زیر است:

تجاوز از سرعت مجاز: 210 هزار تومان  عبور وسایل نقلیه از پیاده رو:66300 تومان نصب پلاک های متفرقه یا تغییر استاندارد پلاک وسیله نقلیه: 52500 تومان استفاده از نورافکن یا چراغ دارای نور خیره کننده: 52500 تومان  عدم رعایت فاصله طولی و عرضی با وسیله نقلیه جلویی: 63 هزار تومان  حرکت‌نکردن وسایل‌نقلیه بین دو خط: 54 هزار تومان  عدم توجه به فرمان ایست و حرکت پلیس: 42 هزار تومان  استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگی: 31500 تومان حرکت با دنده عقب غیر ضروری در راه‌ها: 42 هزار تومان توقف منجر به سدمعبر یا اختلال در عبورومرور: 31500 تومان  رانندگی با گواهینامه پس از پایان زمان اعتبار: 31500 تومان خوردن، آشامیدن و استعمال دخانیات و غیره در حین رانندگی: 21 هزار تومان توجه نکردن به اخطار پلیس: 10500 تومان  توقف در محل ممنوع: 21 هزار تومان استفاده نکردن از کمربند: 15300 تومان

به یک نکته مهم توجه داشته باشید. این مبلغ ها برای کل کشور است. در هر شهر و جاده‌ای که تخلفی از شما سر بزند، بر اساس مبلغ تعیین شده توسط راهنمایی و رانندگی جریمه شده و باید مبلغ آن را بپردازید.

استعلام جرایم اتومبیل با موبایل و کد USSD (استعلام جریمه بدون نیاز به اینترنت)

برای استععلام خلافی خودرو با موبایل مراحل زیر را باید طی کنید:

الف) کد استعلام خلافی خودرو با موبایل برابر با #۱۱۰* است که باید شماره گیری کنید.

خدمات قابل ارائه خدمات در دست اقدام

اگر می‌خواهید میزان خلافی ماشین را ببینید، باید عدد یک را انتخاب و ارسال نمایید.

ب) در مرحله بعدی، گزینه استعلام خلافی خودرو  ارائه می‌شود که برای دریافت خلافی خودرو باید عدد یک را انتخاب و ارسال نمایید.

ج) با دریافت درخواست درج کدVIN ، شماره ۱۷ رقمی پشت کارت خودروی خود را وارد کنید. در زمان وارد کردن کد، زبان کیبورد گوشی‌تان باید انگلیسی باشد.

د) حالا مبلغ جرایم خودرو را می‌بینید که در مراحل بعد می‌توانید میزان جریمه را پرداخت و تسویه نمایید.

 

روش استعلام رایگان خلافی خودرو

 حال به بخش اصلی یعنی چگونگی گرفتن رایگان خلافی خودرو می رویم. بهترین و مطمئن‌ترین روش استعلام خلافی خودرو از طریق سایت راهور به آدرس rahvar120.ir است. این سایت خود راهنمایی و رانندگی است و خدمات مختلفی از جمله استعلام خلافی، نمره منفی، پرداخت خلافی و غیره را عرضه می‌کند.

 برای گرفتن خلافی نیاز است تا مراحل زیر را سپری کنید:

در ابتدا وارد سایت rahvar120.ir شوید. از قسمت وسط صفحه سایت، گزینه استعلام تخلفات رانندگی را انتخاب کنید. در صفحه بعد باید وارد صفحه سامانه سخا شوید. اگر از قبل حساب کاربری در این سامانه داشته باشید، فقط کافی است تا کد ملی و کلمه عبور را وارد کنید. اگر هم نداشتید، نیاز است که ثبت نام کنید. ثبت نام خیلی راحت و سریع بوده و در همان لحظه می‌توانید اقدام کنید. بعد در پایین صفحه، نیاز است که شماره بارکد کارت خودرو را نیز وارد کنید. تمامی کارت های خودرو دارای بارکد (خطوط مشکی کنار هم هستند) هستند که زیر آن ها عددی نوشته شده است. این عدد را لازم است تا در باکس موجود در صفحه وارد کنید. بعد از وارد کردن، فهرستی از تمامی تخلفات شما نشان داده خواهد شد. شما می‌توانید تمامی خلافی‌ها را یکجا یا با انتخاب هر یک پرداخت کنید.

نکته اصلی و مهم در این روش، پرداخت نکردن هزینه است. تمامی مراحل به صورت کاملاَ رایگان انجام می‌شود.

مزایای استعلام خلافی با سایت راهور

مهم‌ترین دلایلی که استعلام از طریق سایت راهور اعلام می‌شود، شامل موارد زیر است:

برای استعلام از این طریق نیازی به پرداخت هیچ مبلغ اضافه ای نیست. مطمئن‌ترین راه برای گرفتن خلافی و پرداخت مبلغ جریمه‌ها است. اطلاعات شما در سایت محفوظ است و کسی نمی تواند از آن‌ها سواستفاده کند.

فقط نکته اصلی اینجاست که هر تخلف بعد از 72 ساعت در سایت نشان داده می‌شود. همچنین بعد از پرداخت، اطلاعات آن بعد از 72 ساعت حذف می‌شود. البته این به معنای پرداخت نشدن نیست. در واقع به روزرسانی اطلاعات در این سایت زمان می‌برد. همچنین اینکه حتماَ باید کارت خودرو متعلق به کاربری باشد که در سامانه ثبت نام کرده است. در غیر این صورت امکان گرفتن خلافی وجود ندارد.

 

روش های دیگر استعلام و پرداخت خلافی

روش‌های دیگر استعلام و پرداخت خلافی شامل موارد زیر هستند که در هر یک باید مبلغی را پرداخت کرد:

استعلام از طریق پیامک و ارسال کد VIN روی کارت خودرو به شماره 1101202020 (مبلغ 350 تومان بابت هر اس ام اس حساب می شود.) استعلام از طریق شماره گیری *110# استعلام از طریق اپلیکیشن هایی مانند پلیس من، تاپ و غیره (برای این کار باید مبلغ حدود 5000 تومان پرداخت.)

برای استفاده از تمامی روش های بالا مبلغی باید پرداخت شود. تنها روش استعلام رایگان همان سایت راهور است.

گرفتن استعلام خلافی باعث می شود تا علاوه بر جلوگیری از انباشته شدن مبالغ جریمه، در صورتی که پلیس جلوی خودروی شما را برای بررسی مدارک می گیرد، مانع از انتقال آن به پارکینگ می شود. در کنار همه این ها، همراه داشتن کامل مدارک از جمله بیمه شخص ثالث ضروری است. یکی از مهم ترین دلایل انتقال خودرو به پارکینگ نداشتن این بیمه نامه است. در صورتی بیمه نامه شخص ثالث خودروی شما تمام شده یا در حال نزدیک شدن به تاریخ اتمام است، بهتر است که اکنون به تمدید آن کنید.کارگزاری آنلاین bimeh.com، سامانه استعلام، مقایسه و خرید آنلاین بیمه است. شما به راحتی می‌توانید با ورود به این سایت، انواع بیمه‌نامه‌های شرکت‌‌های بیمه‌ای مجاز بیمه مرکزی را استعلام و خرید آنلاین بیمه از بیمه دات کام را تجربه نمایید. ضمنا، امکان تماس تلفنی با شماره ۰۲۱۴۳۷۲ و دریافت راهنمایی‌های رایگان و کاملا بیطرفانه و اطلاعات تخصصی بیمه از کارشناسان متخصص بیمه دات کام برای انتخاب بهترین بیمه فراهم شده است. شما پس از دریافت اطلاعات بیمه‌ای، بررسی و خرید ارزان‌ترین بیمه مناسب شرایط خود در کمترین زمان ممکن، بیمه‌نامه خودروی خود  را به صورت رایگان درب منزل دریافت می‌نمایید.

 

منبع: دانا

کلیدواژه: راهنمایی و رانندگی استعلام از طریق خلافی خودرو استعلام خلافی پرداخت خلافی گرفتن خلافی سایت راهور هزار تومان کارت خودرو وارد کنید بیمه نامه باید مبلغ روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۵۵۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست

امین افشار اظهار داشت: موانع به کار گیری شیوه‌های های نوین درمانی برای بیماران هموفیلی را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا، وی در پاسخ به این سوال که این کانون بار‌ها از اهمیت استفاده از شیوه‌های نوین درمان هموفیلی سخن گفته است، مشکل عمده در عدم استفاده از این روش‌ها چیست؟ گفت: متاسفانه دیدگاه جامعی نسبت به این بیماری در کشور وجود ندارد و هزینه‌هایی که برای بیماری هموفیلی می‌شود متنوع است؛ بخشی از هزینه‌های درمان بیماری هموفیلی را بیمه‌های پایه می‌دهند، بخشی دیگر را صندوق صعب العلاج می‌دهد، قسمت دیگر هم از مابه التفاوت ارزی به اسم طرح دارویار پرداخت می‌شود. برخی هزینه‌های دیگر هم از سمت بهزیستی و مراکز توانبخشی تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین هر ارگانی به بخش خودش نگاه می‌کند و اینگونه می‌پندارند که استفاده از دارو‌های نسل قدیمی تر، هزینه کمتری در بر دارد. درست است که در ظاهر شاید اینگونه باشد، اما در مجموع آن هزینه‌ای که می‌شود با وضعیت درمان بیماران مطابقت ندارد.

افشار افزود: به طور مثال سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند داروی هملیبرا داروی بسیار خوب و اثر بخشی است، اما هزینه بسیار بالایی دارد. این در صورتی است که تنها با نگاهی به مطالعات صندوق صعب العلاج و بیمه سلامت می‌توان دریافت که نسبت به فایبا و فاکتور ۷ در مجموع مصرف هملیبرا به نفع و به صرفه است. ولی چون درگیر بخشی نگری می‌شویم و بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند، باعث می‌شود گا‌ها تصمیماتی گرفته شود که منطقی بر آن حاکم نباشد.

وی یادآور شد: اگر هزینه‌های درمانی، دارویی، توانبخشی و حتی هزینه‌هایی که در زمینه اجتماعی و توانمندسازی بیماران هموفیلی انجام می‌شود درست صورت گیرد، باعث می‌شود، سطح کیفیت بیمار هموفیلی خیلی بالاتر برود.

او متذکر شد: علاوه بر این موانع بحران‌های دارویی را اضافه کنید، به طور مثال در ماه‌هایی از سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بحران دارویی در کشور داشتیم. این امر باعث شد بیمارانی که سال‌ها از دارو استفاده می‌کردند و مفاصل آن‌ها سالم مانده بود، در این برهه بحران دارویی مفاصل این بیماران نیز دچار مشکل شود.

تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنید

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: ما بار‌ها درخواست کرده ایم که برنامه تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنند تا سهمیه دریافت ماهانه داروی بیماران مشخص باشد، چرا که اگر بیمار داروی خود را به موقع دریافت نکند در بدن او خونریزی اتفاق می‌افتد و هر خونریزی اگر درمان نشود و یا دیر درمان شود مفاصل را از بین می‌برد و همه این‌ها هزینه‌ها و تبعات بدی را هم برای فرد بیمار و هم برای دولت دارند.

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران درباره حمایت‌های بیمه‌ای از بیماری هموفیلی اظهار کرد: طبق قانون، ۵ بیماری خاص که هموفیلی هم یکی از آن‌ها است، پوشش بیمه‌ای بالایی دارند. ما در این خصوص قدردان دولت هستیم، جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه معنوی که به حیات انسان‌ها دارد، تا جای ممکن خدمات به بیماران ارائه کرده است و تا جای ممکن هزینه این خدمات رایگان بوده است.

وی افزود: متاسفانه در مورد دارو‌های نوین هموفیلی که وارد بازار می‌شود، سازمان غذا و دارو و شورای عالی بیمه مقداری توجه کمتری نشان داده اند. این دارو‌های جدید که اثر بخشی آن‌ها هم مطالعه شده است و نسبت به دارو‌های قبلی اثربخشی بهتری دارد، تحت پوشش بیمه قرار گرفته نشده است و بیمار مجبور است فرانشیزی را پرداخت کند.

او همچنین بیان کرد: طبق آماری که از اداره وزارت کار داریم، ۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند و این افراد توانایی پرداخت فرانشیز دارویی را ندارند. ۱۰۰ میلیون تنها هزینه پایه‌ای است که برای این بیماری می‌شود، اما گا‌ها هزینه‌های این بیماری به میلیارد‌ها تومان نیز می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: ما به شوارای عالی بیمه نامه‌ای نوشتیم و درخواست کردیم که دارو‌های نوین را جزء لیست بیمه قرار دهند. البته منظور این نیست که دارو‌های قدیمی اثر بخشی ندارند. بلکه بیماری هموفیلی بیماری است که باید دارو در تنوع بالایی در اختیار بیماران باشد.

افشار تصریح کرد: شعار امسال فدراسیون جهانی هموفیلی که کانون هموفیلی ایران هم عضو آن است، دسترسی عادلانه به دارو و درمان برای همه بود. در کشور ما دارو به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود.

وی ادامه داد: هر کسی که به پایتخت نزدیک است، می‌تواند از خدمات دارویی و درمانی بهتری بهرمند شود. در استان‌ها هم آن‌هایی که به مرکز استان نزدیک‌تر هستند دسترسی بهتری به دارو دارند. همین رفت و آمد‌ها برای دریافت دارو می‌تواند بیمار هموفیلی را با تبعات خطرناکی روبه رو کند.

او در پایان تاکید کرد: دولت می‌تواند طرحی را برنامه ریزی کند که بیمار هموفیلی در خانه بماند و دارو را در خانه تحویل بگیرد. به این روش می‌توان مصرف بهینه دارو گفت.

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • جدیدترین قیمت انواع شاهین +جدول قیمتی
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • بازگشت روبرتو دزربی به لیست بایرن مونیخ
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱